Bier-Bier_Mimmit-juo-bissea_pt10.jpg
 
 

Mimmit juo bisseä
PT.10

Lohtusuklaat kehiin, on viimeisen Mimmit juo bisseä tapahtuman aika! Yhden aikakauden päätös on onneksi toisen alku: mimmien maistelutapahtumat tulevat jatkumaan Anikon kanssa sisarravintolassamme Bar Cónissa uusin jännittävin vivahtein❤️ 

Kymmenes ja samalla viimeinen Mimmit juo bisseä tapahtuma järjestetään 15.10 klo 17-19! Illan aikana maistelemme Anikón kanssa viisi erilaista olutta, joille kullekin on valittu sopiva suklainen makupari. Tulossa on mm. maustettuja suklaita, suklaisia leivonnaisia ja muuta jännittävää suklaista herkkua. Tule oppimaan uutta ja poimi parhaat vinkit syksyn villasukkakeleihin, jolloin suklaan lämmittävä voima tulee todella tarpeeseen!

Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mimmiä.

Tapahtuman hinta 20€ (maksetaan paikanpäällä)

Peruutukset on tehtävä 2 vuorokautta ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen alli@we-are.fi.

Mimmit Juo Bisseä -tapahtuma järjestetään teille kaikille upeille naisille. On aika haudata ennakkoluulot, unohtaa pussikalja-traumat ja hyppätä mukaan tutustumaan laajaan olutmaailmaan. Tapahtumien vetäjänä on kaksi intohimoista bissemimmiä Anikó ja Jella.

Anikó Lehtinen on pitkän linjan olutasiantuntija ja ruuasta ja juomasta kirjoittava freelance-toimittaja. Anikó pitää Punavuori Gourmet - blogia.

Vaimomatskuu-blogia pyörittävä Jella Bertell tituleeraa itseään olutnautiskelijaksi. Hänelle oluissa on kyse ensisijaisesti makuelämyksistä, tosin myös oluenpano on ruvennut viime aikoina kiinnostamaan.

Vietetään yhdessä mukava parituntinen after work oluen parissa ja etsitään omaan makupalettiin sopiva olutlaji. Tarkoitus ei ole pitää olutkoulua, emme opeta videotykillä oluen valmistusta yms. vaikka Aniko juttelee mielellään myös siitä. Kutsutaan myös mukaan yllättäviä ruokayhteistyökumppaneita, paritetaan olutta irtokarkkien, vegaaniruuan, kakkujen yms. kanssa.

 

Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle ja olemme sinuun yhteydessä, jos paikkoja vapautuu!

Jonotuslistalle ilmoittaudut tästä:

Nimi *
Nimi
Haluatko saada tietoa seuraavista mimmien maistelutapahtumista sähköpostitse? *